#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Σπουδαία νίκη για τον Άρη...


Σπουδαία νίκη για τον Άρη επί του Ατρόμητου με 1-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αρκετός κόσμος βρέθηκε κοντά στην προσπάθεια της ομάδας, σε έναν αγώνα που από την αρχή φάνηκε ότι δεν θα ήταν εύκολος.

Ο Άρης προσπάθησε να κάνει παιχνίδι, με τον Ατρόμητο να αμύνεται σωστά και να είναι πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του. Το ματς ήταν αμφίρροπο και αρκετά σκληρό σε ορισμένες φάσεις(είχε μία άγρια ομορφιά) και φάνηκε από νωρίς ότι όποια ομάδα θα σκοράρει πρώτη θα πάρει και το παιχνίδι.  Οι κίτρινες ανταποκρίθηκαν καλά έχοντας πάθος και ένταση και προσπάθησαν να πάρουν τη νίκη μέχρι το τέλος. Την λύτρωση έδωσε η Μελίνα Κώττα, η οποία σε ατομική προσπάθεια μπήκε από δεξιά στην περιοχή και πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 88'.

Τα συν και πλην του αγώνα:

- Η Κηπουρού αποχώρησε τραυματίας στο 44'.

+ Η Κώττα έπαιξε στην επίθεση θέση στην οποία αγωνιζόταν πριν από την περσινή χρονιά και πέτυχε το γκολ της νίκης.

+ Η Βατού που αντικατέστησε την Κηπουρού στο 44' έδωσε την θέση της στο 75' στην Αργυροπούλου. Το + είναι για την κίνηση τακτικής από τον Δουβαρτζίδη καθώς λίγοι κάνουν "αλλαγή στην αλλαγή" εάν δεν υπάρχει τραυματισμός. Με την κίνησή του αυτή, στην ουσία έδωσε χώρο στην Κώττα, δεδομένου ότι δεν θα άφηναν το "βουνό" αμαρκάριστο...

- Η ομάδα δέχτηκε κάρτες από τις οποίες θα μπορούσε να αποφύγει τουλάχιστον την μία καθώς ήταν για διαμαρτυρία.

+ Η ομάδα έδειξε παραπάνω συνοχή σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της και δείχνει ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται καλύτερη.

+Το πάθος και η ένταση των αθλητριών, που δεν παράτησαν λεπτό την προσπάθειά τους και ανταμείφτηκαν με τη νίκη για αυτό.

Το πρόσημο βγήκε θετικό με την ομάδα να έχει συγκεντρώσει πλέον 7 βαθμούς.


Άρης : Προπονητής Θεόφιλος Δουβαρτζίδης : Γαβλιηλίδου, Κηπουρού(44' Βατού- 75' Αργυροπούλου), Μίχου, Χουτουριάδου, Καλογεροπούλου, Κoλλήγα (c), Ματαντζή, Κώττα, Παράσχου, Πασπάλη, Κεχαγιά(53' Καρασίμου)

Στο Κλεάνθης Βικελίδης βρέθηκε και ο βοηθός προπονητή της Εθνικής ομάδας Κώστας Μπατσιλάς ο οποίος παρακολούθησε τις προσπάθειες των αθλητριών που αγωνίστηκαν.

Καρέ καρέ το νικητήριο γκολ του Άρη


Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook


Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.