#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Νίκησε 6-1 και συνεχίζει...

Τη νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα του Άρη, που συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα, έχοντας το απόλυτο (6νίκες).

Η ομάδα του Ηλία Σαλαμανή υποδέχτηκε στην Μίκρα τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, στα πλαίσια της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας.

Ο Αγρ. Αστέρας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αιφνιδίασε τον Άρη, κάνοντας το 0-1 στο 10' με την Σπυριδωνίδου και έχοντας ακόμα ένα σουτ μέχρι το 15'.

Οι κίτρινες μετά την ψυχρολουσία του 0-1 έδειχναν νευρικές στον τρόπο του παιχνιδιού τους ,αλλά σταδιακά βελτιώθηκαν και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 25' με σουτ της Κολλήγα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή.

Ο Άρης πήρε μπρος για τα καλά μετά την ισοφάριση και άρχισε να κάνει το γνωστό του παιχνίδι.

Στο 32' η Παράσχου έκανε το 2-1 και την ανατροπή και στο 40' η Κηπουρού πέτυχε το 3-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Με το σκορ 3-1 υπέρ τους, τα κορίτσια του Άρη μπήκαν με άλλον αέρα στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 48' η Γρηγοριάδου πέτυχε το 4-1, με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ της Κηπουρού.

Το 5-1 ήρθε στο 68' με εκπληκτικό σουτ της  Βαμπούλα και το σκορ έκλεισε στο 85', με την Παράσχου να κάνει το 6-1 για τις κίτρινες.


Άρης Σαλαμανής: Ψάλτη, Κηπουρού, Χουτουριάδου(76' Κεχαγιά), Γρηγοριάδου(86' Γκόγκα), Χυτούδη, Κολλήγα(65'Σαμιωτάκη), Μαντατζή, Πασπάλη, Κώττα, Παράσχου, Βαμπούλα

Για μία ακόμα φορά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και πήρε αυτό που έπρεπε μέσα στο γήπεδο, συνεχίζοντας τις νίκες αλλά και τις καλές εμφανίσεις.

Μετά τον αγώνα η Μιχαέλα Παράσχου(πέτυχε 2 γκολ σήμερα) μας είπε:
"Ήταν ένα ντέρμπι κορυφής. Aν και προηγήθηκαν η αδυναμία τους και η απειρία τους ήταν εμφανής. Παρόλα αυτά δεν το βάλαμε κάτω και αποδείξαμε ποια ομάδα αξίζει να είναι στην πρώτη θέση..."

Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.