#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Ακόμα μία νίκη σε φιλικό...

Ακόμα μία νίκη σε φιλικό αγώνα σημείωσε ο Άρης σήμερα, επί του Α.Ο. Χανίων αυτή τη φορά, με σκορ 1-0.

Η ομάδα των Χανίων, η οποία βρέθηκε στη Θεσ/νίκη για τον πέμπτο της αγώνα στο πρωτάθλημα, εκμεταλεύτηκε την αναβολή δίνοντας ένα δυνατό φιλικό απέναντι στον Άρη, πριν πετάξει για Κρήτη.

Οι κίτρινες είχαν την πρωτοβουλία και τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή, παρά τις αλλαγές και δοκιμές που γίνονται σε ένα φιλικό. Η υπεροχή αυτή συνδυάστηκε με ένα γκόλ της Κώττα (20') για ακόμα μία φορά φέτος, ένα δοκάρι λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και αρκετές ακόμα φάσεις στην περιοχή του αντιπάλου.

Στην επανάληψη τα Χανιά αντέδρασαν και ισορρόπησαν το παιχνίδι με τον Άρη πάντως να χάνει ευκαιρίες και να έχει ακόμα ένα δοκάρι.

Γενικά ήταν ένα δυνατό και ωραίο παιχνίδι που δεν θύμιζε φιλικό.

Οι αλλαγές ήταν πολλές και τα συμπεράσματα ακόμα πιο πολλά για τους προπονητές των δύο ομάδων.

Να θυμίσουμε ότι οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ανέτοιμο τότε Άρη να χάνει με 0-3 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ομάδα των Χανίων έχει το απόλυτο με 4 στα 4 στο πρωτάθλημα, ενώ ο Άρης έχει μέχρι στιγμής 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, αυτή στο μεταξύ τους παιχνίδι. 

Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.