#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Με τη νίκη η 3η αγωνιστική...


 Με το διπλό έφυγε ο Άρης από την Πάτρα , όπου και φιλοξενήθηκε από τον Ίκαρο Πετρωτού την 3η αγωνιστική της Α' Εθνικής. Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο της ΕΠΣΑ ''Α . Κάνιστρας''. 

Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις, παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο , χαρίζοντας θέαμα στους παρευρισκόμενους.

Το μονάδικο γκολ του αγώνα σημείωσε στο 34΄η Ευαγγελία Ματαντζή.

Την πρώτη τους νίκη πήραν οι ''κίτρινες'' στο πρωτάθλημα, στην πρώτη τους εμφάνιση με προπονητή τον Θεόφιλο Δουβαρτζίδη , ο οποίος μας είπε αναλυτικά :

Ήταν μια νίκη κυρίως ψυχολογίας , την χρειαζόμασταν για τη συνέχεια της προσπάθειας που έχουμε ξεκινήσει όλοι μαζί για το καλύτερο του τμήματος. Σήμερα χαιρόμαστε όλοι και από αύριο τα κεφάλια μέσα και δουλεύουμε για το επόμενο παιχνίδι μας.

Όλα τα κορίτσια έπαιξαν δυνατά και με ενθουσιασμό και έτσι ήρθε το θετικό αποτέλεσμα για εμάς. Ήταν μία νίκη που άξιζε ο σύλλογος για την προσπάθεια που κάνουν όλοι γύρω από αυτήν και υποσχόμαστε μια ανάλογη πορεία για το όνομα του συλλόγου.

Άρης : Προπονητής Θεόφιλος Δουβαρτζίδης : Γαβλιηλίδου , Πασπάλη , Κoλλήγα (c), Χουτουριάδου, Μίχου , Κηπουρού , Παράσχου , Βαμπούλα ( 83΄Γκόγκα ) , Ματαντζη , Αργυροπούλου (59΄ Καλογεροπούλου) , Κώττα(89' Σύραλη)

Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.