#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Τρίκαλα - Άρης 1-0...λίγο η βροχή, λίγο τα...

Στα Τρίκαλα έσπασε το νικηφόρο σερί του Άρη στο πρωτάθλημα, για την ακρίβεια του το έσπασαν με το έτσι θέλω...αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο Άρης πήγε στα Τρίκαλα με στόχο τη νίκη, όπως έκανε σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει και αυτό προσπάθησε μέσα στο γήπεδο.

Η ομάδα των Τρικάλων από την πλευρά της, ήθελε να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για άνοδο και αυτό προσπάθησε μέσα στο γήπεδο.

Τα Τρίκαλα είχαν ένα έξτρα κίνητρο παίζοντας με τον Άρη όπως είχαν αναφέρει σε διαδικτυακό μέσο της πόλης... Για να μπορέσουν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι έπρεπε να το πάνε στη δύναμη, αφού είχαν να αντιμετωπίσουν μία σαφώς ανώτερη ομάδα, κάτι που έκαναν(πολλές φορές στα όρια της κάρτας).

Το παιχνίδι της γηπεδούχου ευνόησε ο καιρός(έβρεχε καταρρακτωδώς σε διαστήματα) και ο διαιτητής "κύριος" Τσετσιλάς, που αγνόησε σχεδόν τα πάντα, άφησε το σκληρό παιχνίδι, έδωσε πέναλτι σε φάση που η επιτιθέμενη είπε στην αμυντικό "σε πάτησα...", έδωσε φάουλ για τζαρτζάρισμα... και στη συνέχεια κόκκινη στην ίδια παίκτρια απέβαλε τον προπονητή τερματοφυλάκων και βοηθό προπονητή Γιώργο Χ"Μηνά γιατί δεν ήταν στο φύλλο αγώνα(την ίδια ώρα που ο πάγκος της γηπεδούχου είχε αρκετό κόσμο) και πολλά άλλα....

"Κύριε" Τσετσιλά, δώσε τα σπόρια στη γηπεδούχο ομάδα αν θες, αλλά έλεος... σε πόσα πλάγια που έδωσες υπέρ των Τρικάλων ο βοηθός σου έκανε νόημα "Άρης" και έκανες ότι δεν βλέπεις???

Στο πέναλτι ο βοηθός πάλι σου έκανε νόημα ότι δεν υπάρχει παράβαση αλλά εσύ???

Στο 70+ η μπάλα είναι διεκδικήσιμη, οι δύο αθλήτριες συγκρούονται, δίνεις φάουλ υπέρ του γηπεδούχου... Η αθλήτρια του Άρη(Κηπουρού) λέει στη συνάδελφό της, η οποία χτύπησε πέφτοντας ότι δεν την ακούμπησε να σου το πει...το λέει μία, δύο και 'συ ακούς στον διάλογό τους πως "σε αποκάλεσε όλους ξεφτίλες" όπως έγραψες κατά λέξη στο φύλλο αγώνα... Μπράβο σου, της έδωσες απευθείας κόκκινη γιατί είπε την αλήθεια...

Ξεφτιλίσατε το ποδόσφαιρο "κύριε" Τσετσιλά γιατί εκτός από όλα αυτά δεν είδατε καν πως ήρθε ασθενοφόρο για την αθλήτριά μας Χουτουριάδου, η οποία βρέθηκε με ράγισμα στα πλευρά(πράγμα που διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο των Τρικάλων)ενώ ο Άρης έπαιξε στα τελευταία 2-3 λεπτά με μία ακόμα παίκτρια μείον και χρειάστηκε να κάνετε συμπληρωματικό φύλλο αγώνα....

Ευτυχώς που υπήρχαν και κάμερες να σας έχουμε να σας καμαρώνουμε...

Ελπίζουμε πως αν σας ορίσουν ξανά σε αγώνα του Άρη να μην δεχτείτε γιατί απλά είστε ανεπιθύμητος.

Στο γήπεδο, όσο μπόρεσε, η ομάδα του Ηλία Σαλαμανή προσπάθησε για τη νίκη. Εκτός από το πέναλτι οι γηπεδούχοι δεν έκαναν καμία άλλη φάση μπροστά στην εστία της Ψάλτη(και στο πέναλτι έπεσε σωστά, βρήκε την μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να το αποκρούσει).

Ο Άρης έπαιζε στο μισό γήπεδο πιέζοντας ακόμα και με 9 στο τέλος... Είχε 3 κλασικές ευκαιρίες με την Γρηγοριάδου στο 44΄ και στο 46΄, αλλά και με την Μίχου στο 70΄.

Η συνέχεια θα πρέπει να πεισμώσει την ομάδα, έτσι ώστε να γίνει καλύτερη και να μπορεί να κερδίζει στο μέλλον και τα "κοράκια".

Ευχόμαστε καλή ανάρρωση στην Ευλαμπία Χουτουριάδου, ξέρουμε ότι είναι δυνατή και θα επανέλθει γρήγορα.

Άρης: προπονητής Ηλίας Σαλαμανής: Ψάλτη, Κηπουρού, Πασπάλη, Χουτουριάδου, Γρηγοριάδου(89' Σαμιωτάκη), Κολλήγα(C), Βαμπούλα, Μαντατζή, Γκόγκα(46' Μίχου), Παράσχου, Κώττα



Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.