#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Πλάγιος αμυντικός - Ακραίος αμυντικός(Fullback)...

•ΤΑΧΥΤΗΤΑ
•ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗΙΚΑΝΟΤΗΤΑ
•ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ
•ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ
•ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
•ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ
•ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Πλάγιοι αμυντικοί (RB/LB)

Ο δεξιός (RB) και αριστερός (LB) πλάγιος αμυντικός είναι οι αμυντικοί των πτερύγων, όχι όμως όπως οι ακραίοι αμυντικοί. Είναι οι δεύτεροι πιο κοινοί αμυντικοί (μετά τους κεντρικούς αμυντικούς).Οι αμυντικοί  αυτοί αμύνονται στις πλάγιες πλευρές του γηπέδου αλλά δεν ανεβαίνουν στην επίθεση όπως οι ακραίοι αμυντικοί.

Ακραίοι αμυντικοί-Fullback (RWB/LWB)

Οι ακραίοι αμυντικοί-Fullback (RWB/LWB) είναι από τους πιο ενδιαφέροντες παίκτες να παρακολουθήσεις σε έναν αγώνα, καθώς τείνουν να είναι γρήγοροι και προικισμένοι.Είναι πολύ καλοί αμυντικά, αλλά και επιθετικά. Είναι γρήγοροι παίκτες, με άψογη τεχνική και τακτική συμπεριφορά. Διακρίνονται στο 1vs1 (ένας με έναν).Είναι οι παίκτες οι οποίοι αναμένεται να δώσουν πλάτος, ειδικά σε ομάδες χωρίς ακραίους μέσους.
  Είναι μία από τις πιο δύσκολες θέσεις να παίξεις και είναι και μία από τις πιο δύσκολες θέσεις για μία ομάδα για να στελεχωθεί με ποιοτικούς παίκτες.
  Ένας ακραίος αμυντικός-Fullback, που μπορεί να παίξει είτε στην δεξιά ή την αριστερή πλευρά είναι πολύτιμος για κάθε ομάδα.

Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.