#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Οι δηλώσεις του προπονητή...και τα γενέθλια...

  Ο προπονητής του Άρη Ηλίας Σαλαμανής δήλωσε μετά το τέλος του φιλικού με την Πανσερραϊκή:
"Πρώτα απ'όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας της Πανσερραϊκής για την φιλοξενία τους και να τους ευχηθώ να έχουν μία καλή σεζόν. Η ομάδα μας είναι σε περίοδο προετοιμασίας, παρ'όλα αυτά κάναμε ένα καλό παιχνίδι και μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον απόλυτο έλεγχο και χάσαμε πολλές ευκαιρίες.Στο δεύτερο πέσαμε λίγο αλλά είναι λογικό, καθώς έγιναν αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα και θέσεις. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτριών μου, ιδίως για την διάθεση και το πάθος που έδειξαν. Έχουμε δουλειά ακόμα μπροστά μας για να βελτιώσουμε πράγματα που μας ενοχλούν και να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας."

Στο ''τρίτο ημίχρονο'', στα αποδυτήρια, περίμενε μία τούρτα έκπληξη για την Στέλλα Γρηγοριάδου καθώς σήμερα είναι τα γενέθλιά της. Τα δύο γκολ που πέτυχε ήταν και το δώρο που έκανε στον εαυτό της. Εμείς να ευχηθούμε ότι καλύτερο, υγεία και πάντα νίκες με τα χρώματα του Άρη.

Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.