#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Νίκη για την γυναικεία...


  Με τη νίκη έφυγε από το γήπεδο του Νέου Σκοπού, όπου και διεξήχθη το φιλικό ανάμεσα στην ομάδα της Πανσερραϊκής και τον Άρη, καθώς επιβλήθηκε με σκορ 2-3.
  Ήταν το πρώτο δυνατό φιλικό για τον Άρη καθώς αντιμετώπισε μία ομάδα που θα αγωνιστεί φέτος στην πρώτη κατηγορία. Ο Άρης ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό του. Στο 25' ήρθε το πρώτο γκολ για την ομάδα μας καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ της Χουτουριάδου, η Μιχαέλα Παράσχου βρέθηκε σε πλάγια θέση μέσα στην περιοχή και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Η υπεροχή του Άρη ήταν συντριπτική στο πρώτο ημίχρονο το οποίο έκλεισε με αρκετές ευκαιρίες και ένα δεύτερο γκολ στο 45' με την Γρηγοριάδου Στέλλα. Στο δεύτερο ημίχρονο η Πανσερραϊκή προσπάθησε να αντιδράσει με ένα γκολ στο 68' αλλά 4 λεπτά αργότερα η Γρηγοριάδου πέτυχε το δεύτερό της γκολ και τρίτο για τον Άρη. Η Πανσερραϊκή κατάφερε να μειώσει σε 2-3 στο 85' με ένα γκολ στο οποίο η φάση ξεκίνησε από offside.
  Από πλευράς Άρη χρησιμοποιήθηκαν 18 αθλήτριες.  

Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.