#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Ήττα παρά την καλή εμφάνιση...


Δεν τα κατάφερε κόντρα στην πρωταθλήτρια Δράμα ο Άρης, παρά την καλή του εμφάνιση. Οι κίτρινες μπήκαν διαβασμένες στον αγωνιστικό χώρο, κλείνοντας σωστά τους χώρους στην άμυνα, μην αφήνοντας τις Αμαζόνες να κάνουν παιχνίδι.

 Όσο περνούσε η ώρα ο Άρης ανέβαζε ρυθμό στο παιχνίδι του καθώς το πίστευε ακόμα πιο πολύ, με τις Δραμινές από την άλλη να προσπαθούν χωρίς καθαρό μυαλό να βγουν μπροστά.

 Οι φίλοι του Άρη σωστά διαμαρτυρήθηκαν για χέρι-πέναλτι μέσα στην περιοχή που δεν δόθηκε ποτέ(27').

 Στο 35' η Birtoiu βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη κάνοντας το 0-1 για την Δράμα σε ένα κρίσιμο σημείο.

 Ο Άρης πείσμωσε και συνέχισε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ για να πάρει την ισοπαλία.

 Η μπάλα δεν ήθελε και παρά τις ευκαιρίες δεν μπήκε ούτε στο δοκάρι της Κώττα, ούτε στο σουτ της Βαμπούλα στην αμέσως επόμενη φάση, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα.

 Η εμφάνιση της ομάδας πάντως ήταν ίσως η καλύτερη δυνατή(δεδομένου και των απουσιών) και δείχνει την συνεχή βελτίωση αλλά και την αλλαγή νοοτροπίας, αφού η ομάδα παλεύει μέχρι το τέλος και έχει πάθος σε κάθε παιχνίδι.


Άρης : Προπονητής Θεόφιλος Δουβαρτζίδης : Γαβλιηλίδου, Μίχου, Χουτουριάδου, Καλογεροπούλου(71' Αργυροπούλου),  Κoλλήγα,  Ματαντζή, Κεχαγιά(c)(57' Βουτσά), Κώττα, Παράσχου, Βαμπούλα(85' Σαμιωτάκη), Πασπάλη, 




Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.