#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Διπλό και στην Ηγουμενίτσα...


Την τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας έφτασε ο Άρης, καθώς κέρδισε τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα.

Οι κίτρινες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο πρώτο λεπτό κέρδισαν πέναλτυ, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα η Άννα Κηπουρού και έκανε το 0-1.

Στην επόμενη φάση του αγώνα η Χρύσα Βαμπούλα κρέμασε όμορφα την τερματοφύλακα του Θεσπρωτού και έκανε το 0-2.

Οι γηπεδούχες προσπάθησαν και ισορρόπησαν το παιχνίδι, χωρίς πάντως να καταφέρουν να απειλήσουν την τερματοφύλακα του Άρη.

Ο Θεσπρωτός μπορεί να μην μπόρεσε να πιέσει όσο ήθελε τον Άρη, αλλά όποια ομάδα τον υποτιμήσει θα έχει πρόβλημα καθώς έχει αξιόλογη ομάδα.

Η ομάδα του Άρη ήταν για μία ακόμα φορά ανώτερη της αντιπάλου της και το έδειξε αυτό μέσα στο γήπεδο, χαρίζοντας χαμόγελα και αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Ο Άρης ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τα Τρίκαλα (τα οποία υποδέχεται στον επόμενο αγώνα) καθώς και οι δύο έχουν από 9 βαθμούς.

Άρης Σαλαμανής: Ψάλτη, Κηπουρού, Χουτουριάδου(79' Κεχαγιά), Γρηγοριάδου(85' Τερζοπούλου), Χυτούδη, Κολλήγα, Μαντατζή ,Γκόγκα(51' Βατού), Κώττα, Παράσχου, Βαμπούλα

Θεσπρωτός:Γκουλιούμη,Σούρλα, Κίστη, Μπλούτσου, Φύσσα,Ντόκου, Παναγιωτίδη, Γεωργίου, Σταύρου, Στόλη,Γαστεράτου. Αλλαγές:Βαγγελή,Κουλούρη



Ευχαριστούμε το http://www.thesprotiaball.gr/ για την συνεργασία πριν και μετά τον αγώνα και το υλικό που μας παρείχε.

Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.