#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Νίκη στην πρεμιέρα...


Νίκη στην πρεμιέρα για την γυναικεία ομάδα του Άρη που επικράτησε της Καβάλας με 1-0.

Ο Άρης μπήκε δυνατά και ήθελε να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού από νωρίς όπως και έκανε. Στο 12' μετά από μακρινό σουτ της Εύας Χουτουριάδου, που κατέληξε στο δοκάρι,  το ριμπάουντ πήρε η Γρηγοριάδου και έκανε το 1-0 με πλασέ. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει ψάχνοντας ένα δεύτερο γκολ. Στο 16' μεγάλη ευκαιρία, με την Κηπούρου να πιάνει ένα πολύ καλό σουτ στο γάμα της αντίπαλης εστίας και την τερματοφύλακα της Καβάλας να διώχνει οριακά σε κόρνερ.

Στο 21' νέα ευκαιρία με το σουτ της  Χουτουριάδου από καλή θέση, να βγαίνει λίγο άουτ. Ο Άρης συνέχισε να πιέζει την αντίπαλη περιοχή και στο 32' έχασε μεγάλη ευκαιρία,όπου μετά από ωραία μπαλιά της Μιχάελα Παράσχου, που  έβγαλε τετ α τετ την Ευαγγελία Μαντατζή, το πλάσε της αποκρούστηκε σε πρώτη φάση από την τερματοφύλακα της Καβάλας και στο ριμπάουντ η Γρηγοριάδου δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά σε κενή εστία. Στο 37΄ είχε δοκάρι από εκτέλεση φάουλ η Καβάλα.

 Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο πολύ παιχνίδι κέντρου με την κατοχή της μπάλας να την έχει περισσότερο η ομάδα μας. Μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0 έχασε ο Άρης στο 67' όπου η Ινέλ Ελένη Γκόγκα μετά από σέντρα ακριβείας της Άννας Κηπουρού, με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.  5 λεπτά αργότερα η Χριστίνα Χυτούδη,μετά από ωραία εκτέλεση κόρνερ της Ευαγγελίας Μαντατζή,με προβολή δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0 για την ομάδα που συνέχισε να χάνει ευκαιρίες...Έτσι παρά την υπεροχή και τις πολλές ευκαιρίες παρέμεινε το σκορ σε 1-0 με τον Άρη να κάνει την πρώτη του, όχι εύκολη όσο παρέμενε το 1-0, νίκη στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κοντά στην ομάδα, στην κερκίδα, βρέθηκε ο κ. Τάσος Οικονόμου (β' αντιπρόεδρος του Α.Σ.), στηρίζοντας την ομάδα σε μία δύσκολη πρεμιέρα.

ΑΡΗΣ(Σαλαμανής): Ψάλτη, Καλαντζή, Χυτούδη, Κολλήγα(93΄Πουλή), Χουτουριάδου, Γκόγκα, Μαντατζή, Κηπουρού(90'Πασπάλη), Βαμπούλα, Παράσχου(46' Κεχαγιά), Γρηγοριάδου

Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.