#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Στο Βόλο συστάθηκε σήμερα η Ένωση Σωματείων για το γυναικείο ποδόσφαιρο (Ε.ΓΥ.Π.Σ.Ε)


  Στο Βόλο χτύπησε σήμερα η καρδιά του γυναικείου ποδοσφαίρου.



  Οι διοικήσεις των γυναικείων ομάδων ποδοσφαίρου πραγματοποίησαν την πρώτη τους συνάντηση με σκοπό τη σύσταση Ένωσης (Ένωση Γυναικείων Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ελλάδος "Ε.ΓΥ.Π.Σ.Ε.") που να αντιπροσωπεύει αμιγώς το Γυναικείο ποδόσφαιρο στην ΕΠΟ. Αυτή τη στιγμή στην ΕΠΟ τα γυναικεία σωματεία τα αντιπροσωπεύουν οι κατά τόπους Ενώσεις. Σύμφωνα με τους παράγοντες του γυναικείου αυτό δεν είναι ούτε λογικό, ούτε τα εκφράζει.

  Τη συνάντηση  άνοιξε ο κ. Νικόλαος Τσεκούρας,  πρόεδρος του Ερασιτεχνη Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος...

...καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους που ήρθαν στην όμορφη πόλη του Βόλου και είπε ότι "σήμερα γίνεται ένα πρώτο βήμα ώστε να στείλουμε σαφή μηνύματα στους υπευθύνους της ΕΠΟ ότι το γυναικείο πρωτάθλημα πρέπει να αναβαθμιστεί. Να δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα στην αγωνιστική οργάνωση του πρωταθλήματος για να γίνει πιο ενδιαφέρον και πιο ελκυστικό στους φιλάθλους".
Είπε επίσης:" Είμαστε έτοιμοι να συμβάλλουμε ώστε σε συνεργασία με την ΕΠΟ να βρούμε τρόπους να οργανώσουμε καλύτερα το γυναικείο ποδόσφαιρο και να ανακουφίσουμε τους λίγους παράγοντες που έχουν απομείνει. Σαν Ολυμπιακός Βόλου προτείνουμε να βγει ένα ομόφωνο ψήφισμα που να αναφέρει τα προβλήματα, που θα ενημερώνει τους υπεύθυνους ότι είμαστε μία γροθιά, αποφασισμένοι να μην κάνουμε πίσω και να φτάσουμε ακόμα και στο σημείο της αποχής από το πρωτάθλημα αν δεν μας δώσουν σαφείς απαντήσεις και σαφές χρονοδιάγραμμα για την επίλυση των προβλημάτων".



  Προεδρείο στη σημερινή συνάντηση ήταν: οι Δημήτρης Κλόντζας (Ολυμπιακός Β.), Κώστας Παπακώστας (ΑΕ Γλυφάδα), Ρένα Σιγάλα (Ροδιά Ξυλοκάστρου), Στέλλα Μουζάκη (Ατρόμητος), Βαρβάρα Ρεντούμη (Πήγασος Θριασίου).

  Στην αίθουσα του ΠΑΡΚ βρέθηκαν παράγοντες, όλοι με πάθος για το γυναικείο ποδόσφαιρο και εκπρόσωποι από τις 3 εθνικές κατηγορίες. Αρκετές ομάδες που δεν κατάφεραν να είναι στο Βόλο έχουν στείλει εξουσιοδοτήσεις.

  Στο σύνολο εκπροσωπούνται περίπου 37 ομάδες πράγμα που εξασφαλίζει στη σημερινή συνάντηση την άνετη πλειοψηφία. Από την Α΄ Εθνική απουσίασαν ο ΠΑΟΚ, η Δράμα, οι Σέρρες, τα Χανιά και ο Εργοτέλης.



  Το καταστατικό πέρασε ομόφωνα. Όλοι οι συμμετέχοντες το υπέγραψαν και σύντομα η "Ε.ΓΥ.Π.Σ.Ε." θα είναι και νομικά έτοιμη.

  Σύνθημα όλων η συνεργασία με την ΕΠΟ σε σωστές και υγείς βάσεις για να πάει το πρωτάθλημα μπροστά! Η δημιουργία Ακαδημιών είναι από τις προτεραιότητες των ομάδων.

Η αποχή είναι η έσχατη λύση...




  πηγή:womensports.gr     

Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.