#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Δηλώσεις Δουβαρτζίδη για τη νίκη.

"Ο Άρης έχει αύριο και αυτό το έδειξε σήμερα στον αγώνα.
Με μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ατρόμητος, παίξαμε με πάθος και δύναμη. Δείξανε τα κορίτσια πολύ μεγάλη θέληση για τους 3 βαθμούς, υπήρχαν πολλά σημεία εξέλιξης από το προηγούμενο παιχνίδι στην Πάτρα και έτσι δείξαμε...Χαρακτήρα σαν ομάδα ....

Η διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις θα μας δώσει χρόνο να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι στην Κρήτη και την συνεχεία του πρωταθλήματος.
Αυτή η διακοπή θα μας βοηθήσει και να δούμε τον τραυματισμό της Κηπουρού ίσως της καλύτερης παίκτριας που διαθέτει ο σύλλογος μας ....

Θα πρέπει να σημειώσουμε οτι ο αντίπαλος σήμερα ήταν αρκετά καλός και αγωνιστικός αλλά ο ΑΡΗΣ άξιζε τη νίκη ..... Ευχόμαστε τα καλύτερα για την συνέχεια του πρωταθλήματος στον Ατρόμητο . Ευχαριστούμε όλους όσους σήμερα βρέθηκαν στο Κλεάνθης Βικελίδης να στηρίξουν την προσπάθεια του γυναικείου τμήματος του Άρη."


Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.