#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Προσπάθησε αλλά...


Ο Άρης σήμερα προσπάθησε να ξεκινήσει με το δεξί στην πρεμιέρα κόντρα στα Χανιά, αλλά όχι μόνο δεν τα κατάφερε έχασε και με 0-3.
Οι απουσίες δύο βασικών τιμωρημένων(Κηπουρού-Παράσχου) φάνηκαν μέσα στο γήπεδο, αν και η εικόνα του αγώνα δεν αντικατοπτρίζει το σκορ.
Τα Χανιά βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με ένα τραβηγμένο πέναλτι.
Η ψυχολογία έπεσε αλλά η ομάδα αντέδρασε βγαίνοντας μπροστά, κάνοντας οριζόντιο δοκάρι και χάνοντας μερικές ευκαιρίες ακόμα.
Τα ανάποδα φάουλ, το ότι ο αγώνας άργησε να αρχίσει...και χάθηκε η όποια αυτοσυγκέντρωση των αθλητριών, καθώς δεν τηρήθηκε το αρχικό πλάνο του προπονητή, το ότι η ομάδα ήταν πίσω στο σκορ και δεν της δόθηκαν σφυρίγματα σε φάουλ που έγιναν έξω από την αντίπαλη περιοχή, άφησε τις κίτρινες μακριά από τον καλό τους εαυτό και την διεκδίκηση του αγώνα μετά και το 0-2.
Η όποια αντίδραση της ομάδας έγινε χωρίς καθαρό μυαλό και με ανορθόδοξο σε αρκετές φάσεις τρόπο μη δίνοντας την ευκαιρία για κάτι καλύτερο.

Οι πρεμιέρες πάντα είναι περίεργες(αν και αυτό σήμερα δεν υπάρχει), η ομάδα δεν εμφανίστηκε έτοιμη 100%, έχασε και καλείτε να βρει τα πατήματά της για να έχει καλύτερη συνέχεια.

Καλή συνέχεια στην ομάδα των Χανίων και ένα συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστησαν αν και δεν ήταν δικό μας λάθος...  

Άρης: Προπονητής Ηλίας Σαλαμανής: Ψάλτη,  Μίχου, Χουτουριάδου, Χυτούδη, Κολλήγα(c)(85' Καλογεροπούλου), Μαντατζή, Κώττα, Κεχαγιά(55' Αργυροπούλου), Βαμπούλα, Πασπάλη, Σαμιωτάκη(66' Βατού)

Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.