#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Διπλό φιλικό στο Βικελίδης...

Διπλό φιλικό είχαμε χθες για το τμήμα, καθώς οι κορασίδες και οι γυναίκες αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες ομάδες της Hertzoga, ομάδα της Σουηδίας.

Την αρχή(16:15) έκαναν οι κορασίδες του Άρη, που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι μικρές δεν τα κατάφεραν, αφού έχασαν 0-4, απέκτησαν όμως τεράστιες εμπειρίες από έναν τέτοιο αγώνα.


Η διάρκεια κάθε ημιχρόνου ήταν 30'.

Για τις κορασίδες που έχουν προπονήτρια την Ρία Κολλήγα, έπαιξαν συνολικά οι:
Βήκα, Ευαγγελίδου, Θωμαδάκη, Σπούρα, Μουστακλή, Οικονόμου, Γουναρίδου, Παπαδοπούλου, Μουστάκη(c), Σύραλη, Διονυσάτου, Κεχαγιά, Βατού, Βουτσά.


Η γυναίκες που έπαιξαν δεύτερες(18:00), νίκησαν με 2-0, σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με την Μαντατζή.

Για τις γυναίκες αγωνίστηκαν συνολικά οι:
Ψάλτη, Κολλήγα(c), Μαντατζή, Κώττα, Σύραλη, Βατού, Κεχαγιά, Γρηγοριάδου, Κηπουρού, Γκόγκα, Παράσχου, Πασπάλη, Αργυροπούλου, Χυτούδη,Βουτσά.

Η Σουηδία είναι πολύ μπροστά από την χώρα μας στο Γυναικείο ποδόσφαιρο και εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι οι σχέσεις με ομάδες που αγωνίζονται στα πρωταθλήματά της μπορούν να δώσουν πολλά θετικά για την συνέχεια.

Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.