#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Η Ρία Κολλήγα μιλάει για τη νίκη...

Η αρχηγός του Άρη Ρία Κολλήγα έκανε ένα ακόμα πολύ καλό παιχνίδι, καθώς πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης και μοίρασε άλλα δύο βοηθώντας πολύ στο να έρθει η νίκη. Το πως έζησε το παιχνίδι μας το λέει η ίδια...

 "Ακόμα ένα παιχνίδι τελείωσε με επιτυχία για την ομάδα μας.

Η αλήθεια είναι ότι στα πρώτα 15' μπήκαμε λίγο μουδιασμένες στο γήπεδο και κατάφερε η αντίπαλη ομάδα να μας αιφνιδιάσει βάζοντας ένα γρήγορο γκολ. Πολύ γρήγορα όμως δείξαμε χαρακτήρα και μια ομάδα με στόφα και μέταλλο που δεν λυγίζει εύκολα.

Το πρώτο γκολ της ισοφάρισης ήρθε μετά από μια ομαδική ενεργεία, η μπάλα κατέληξε στα πόδια της Μιχαέλας, (Παράσχου) η οποία την γύρισε πίσω σε μένα. Χωρίς να το σκεφτώ, έκανα το σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα!!

Οι ρόλοι άλλαξαν λίγο μετά και από πάσα δική μου η Μιχαέλα (Παράσχου) έκανε το 2-1. Το ημίχρονο έκλεισε και με ένα τρίτο γκολ ύστερα από εξαιρετική ατομική ενέργεια της Κηπουρού!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για μας αφού μετά από ένα κερδισμένο κόρνερ, ανέλαβα την εκτέλεση εγώ γιατί απλά το πίστευα πολύ εκείνη την στιγμή και δικαιώθηκα γιατί από την εκτέλεσή του, η Στέλλα (Γρηγοριάδου) μάτωσε για τετάρτη φορά τα δίχτυα του Αστέρα.

Στην συνέχεια ήρθε ένα εξαιρετικό σουτ της Βαμπούλα έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στο δεξί παραθυράκι της αντιπάλου.

Στο τελείωμα του αγώνα ήρθε και ένα δεύτερο γκολ για την Μιχαέλα (Παράσχου) για να κλείσει έτσι ιδανικά το πρώτο παιχνίδι μας για το 2014 ...

Θα ήθελα να πω εκ μέρους όλων των κοριτσιών ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Βουτσά που είναι δίπλα μας και βοηθάει ώστε το χόμπι μας  να γίνεται πιο εύκολο και ευχάριστο!!  Τώρα θα συγκεντωθούμε για τον αγώνα του κυπέλλου και ελπίζω όλα να πάνε καλά..."

Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.