#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Εθνική Γυναικών: Αναπτυξιακός αγώνας με Χανιά


 Ο ομοσπονδιακός προπονητή Βαγγέλης Κουτσάκης ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτριών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Γυναικών για τον αναπτυξιακό φιλικό αγώνα με τα Χανιά, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 30 Αυγούστου και ώρα 17:45 στο Δημοτικό Στάδιο Χανίων.



  Οι παίκτριες που κλήθηκαν είναι οι Χατζηγιαννίδου Ναταλία, Βλασιάδου Ειρήνη, Δημητρίου Χαρούλα, Αδαμάκη Μαρία (ΠΑΟΚ), Ξέρα Ευφροσύνη, Κυδωνάκη Βασιλεία, Αποστολάκη Ελισάβετ, (Νέοι Εργοτέλη), Σιδηρά Δανάη (Apollon Ladies, Κύπρος), Κόγγουλη Σοφία, Γρηγορίου Ισιδώρα (Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας), Γιαννούτσου Αντωνία (Χανιά), Παπαδοπούλου Αναστασία, Μήτκου Μαρία (Αμαζόνες Δράμας), Ζουμπουλάκη Παρασκευή (Ατρόμητος Αθηνών), Πελετίδου Ελένη, Ντζάνη Στυλιανή, Κακαμπούκη Ελένη (Γλυφάδα), Μιχαλακίδη Ευθυμία (Κρήσσες Ρεθύμνου).


Πηγή:epo.gr

Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.