#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής...

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Π.Ο. οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στην δεύτερη αγωνιστική για την Β' Κατηγορία του πρωταθλήματος γυναικών. Τον αγώνα του Μέντεκα με τον Άρη την Κυριακή θα διευθύνει ο κ. ΓΚΑΡΑΓΚΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  με Α' βοηθό την ΚΟΝΤΕΛΙΔΟΥ ΧΑΡΙΤΙΝΗ  και Β' βοηθό την ΓΚΙΚΑ ΜΑΡΙΑ. Το διαιτητικό τρίο ανήκει στην Ε.Π.Σ. Πιερίας. 

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

2η Αγωνιστική

Την ομάδα του Μέντεκα, εκτός έδρας, θα αντιμετωπίσει ο Άρης την Κυριακή στις 15:00, στο Δημοτικό γήπεδο (Αριστοτέλη) Καλαμαριάς, για την δεύτερη αγωνιστική. Η ομάδα θέλει να συνεχίσει την καλή αρχή που είχε στην κατηγορία (νίκη με Καβάλα) και να πάρει ακόμα ένα τρίποντο στην μάχη για την άνοδο...

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Ποινές ποδοσφαιριστών (ποινολόγιο)



Ανακοινώθηκαν από την Ε.Π.Ο. οι ποινές για την πρώτη αγωνιστική της Β' Κατηγορίας γυναικών. Για την ομάδα του Άρη υπάρχουν τρεις κίτρινες κάρτες(Γκόγκα, Καλαντζή και Πασπάλη).



Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Σύσταση επιτροπής για τον εορτασμό των 100 χρόνων του Συλλόγου


Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ συναισθανόμενοι την ευθύνη της χρονικής συγκυρίας που πλησιάζει με την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου, προκειμένου για την καλύτερη οργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων προχωρούνε στην σύσταση πολυμελούς επιτροπής για τον σκοπό αυτό.

Η επιτροπή αυτή θα αποτελείται από μέλη του Α.Σ., από την Π.Α.Ε., από την Κ.Α.Ε., από την Κ.Μ.Α., από βετεράνους αθλητές του Συλλόγου, από επιφανείς Αρειανούς και θα συσταθεί τις επόμενες ημέρες. Οι εκπρόσωποι του Α.Σ. που θα συμμετάσχουν είναι οι Χρήστος Κώτσης, Νικόλαος Λεκίδης, Γεώργιος Κάρλας, Σάββας Αναστασίου, Μιχάλης Μηνιάδης. Για προτάσεις & σκέψεις επί του θέματος μπορεί όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει από 1η Νοεμβρίου με την επιτροπή μέσω των ακολούθων τρόπων (τηλ. 2310305402, fax 2310305408 και info@arisac.gr)

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Δηλώσεις για την πρεμιέρα.

Μετά την χθεσινή νίκη, μιλήσαμε με τον προπονητή του Άρη κ. Ηλία Σαλαμανή και την αρχηγό Ρία Κολλήγα.

Ο προπονητής του Άρη μας είπε: ¨Ήταν παιχνίδι πρεμιέρας και είναι σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας να ξεκινάς με νίκη. Τα καταφέραμε αν και είχαμε άγχος και χάσαμε ευκαιρίες, πήραμε τη νίκη και κρατάμε μόνο αυτό. Χρειάζεται να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε για να βελτιωνόμαστε σε τομείς που χρειάζεται η ομάδα. Το επόμενο παιχνίδι είναι 3 Νοεμβρίου με τον Μέντεκα και πρέπει να είμαστε ακόμα πιο καλοί και πιο αποτελεσματικοί.¨

Οι δηλώσεις της αρχηγού: ¨Ήταν πρεμιέρα, είχαμε άγχος, αλλά κερδίσαμε. Κατά διαστήματα πιέσαμε πολύ και παίξαμε φανταστικό ποδόσφαιρο. Κρατάμε τη νίκη και πρέπει να δούμε τον επόμενο αγώνα και να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμες και πιο καλές από σήμερα.¨

Εμείς από την μεριά μας θα πούμε ότι η ομάδα είχε προβλήματα και τραυματισμούς που άφησαν έξω παίκτριες αλλά σαφώς και χρειάζεται δουλειά ακόμα, καθώς το 1-0 είναι σκορ επικίνδυνο, καθώς κρατάει την αντίπαλη ομάδα μέσα στο παιχνίδι και δεν διώχνει όλο το άγχος.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Νίκη στην πρεμιέρα...


Νίκη στην πρεμιέρα για την γυναικεία ομάδα του Άρη που επικράτησε της Καβάλας με 1-0.

Ο Άρης μπήκε δυνατά και ήθελε να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού από νωρίς όπως και έκανε. Στο 12' μετά από μακρινό σουτ της Εύας Χουτουριάδου, που κατέληξε στο δοκάρι,  το ριμπάουντ πήρε η Γρηγοριάδου και έκανε το 1-0 με πλασέ. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει ψάχνοντας ένα δεύτερο γκολ. Στο 16' μεγάλη ευκαιρία, με την Κηπούρου να πιάνει ένα πολύ καλό σουτ στο γάμα της αντίπαλης εστίας και την τερματοφύλακα της Καβάλας να διώχνει οριακά σε κόρνερ.

Στο 21' νέα ευκαιρία με το σουτ της  Χουτουριάδου από καλή θέση, να βγαίνει λίγο άουτ. Ο Άρης συνέχισε να πιέζει την αντίπαλη περιοχή και στο 32' έχασε μεγάλη ευκαιρία,όπου μετά από ωραία μπαλιά της Μιχάελα Παράσχου, που  έβγαλε τετ α τετ την Ευαγγελία Μαντατζή, το πλάσε της αποκρούστηκε σε πρώτη φάση από την τερματοφύλακα της Καβάλας και στο ριμπάουντ η Γρηγοριάδου δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά σε κενή εστία. Στο 37΄ είχε δοκάρι από εκτέλεση φάουλ η Καβάλα.

 Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο πολύ παιχνίδι κέντρου με την κατοχή της μπάλας να την έχει περισσότερο η ομάδα μας. Μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0 έχασε ο Άρης στο 67' όπου η Ινέλ Ελένη Γκόγκα μετά από σέντρα ακριβείας της Άννας Κηπουρού, με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.  5 λεπτά αργότερα η Χριστίνα Χυτούδη,μετά από ωραία εκτέλεση κόρνερ της Ευαγγελίας Μαντατζή,με προβολή δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0 για την ομάδα που συνέχισε να χάνει ευκαιρίες...Έτσι παρά την υπεροχή και τις πολλές ευκαιρίες παρέμεινε το σκορ σε 1-0 με τον Άρη να κάνει την πρώτη του, όχι εύκολη όσο παρέμενε το 1-0, νίκη στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κοντά στην ομάδα, στην κερκίδα, βρέθηκε ο κ. Τάσος Οικονόμου (β' αντιπρόεδρος του Α.Σ.), στηρίζοντας την ομάδα σε μία δύσκολη πρεμιέρα.

ΑΡΗΣ(Σαλαμανής): Ψάλτη, Καλαντζή, Χυτούδη, Κολλήγα(93΄Πουλή), Χουτουριάδου, Γκόγκα, Μαντατζή, Κηπουρού(90'Πασπάλη), Βαμπούλα, Παράσχου(46' Κεχαγιά), Γρηγοριάδου

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Οι διαιτητές της πρώτης αγωνιστικής...


  Ανακοινώθηκαν από την Ε.Π.Ο. οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στην πρώτη αγωνιστική για την Β' Κατηγορία του πρωταθλήματος γυναικών. Τον αγώνα του Άρη με την Καβάλα την Κυριακή θα διευθύνει ο κ. Οικονόμου Νικόλαος, με Α' και Β' βοηθό τους Αγγίδη Βασίλειο και Ρήγα Πασχάλη αντίστοιχα. Το διαιτητικό τρίο ανήκει στην Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής. Να τους ευχηθούμε καλή αρχή και σωστές διαιτησίες...

Οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος στον ΑΣ ΑΡΗΣ με δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό

  Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ υλοποιώντας την παλλαϊκή απαίτηση για αλήθεια, διαφάνεια και κάθαρση, τις δεσμεύσεις του Προέδρου κ.Γιώτα στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 11ης Σεπτεμβρίου 2013, καθώς και την απόφασή από το πρόσφατο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου προκηρύσσει δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για τη διενέργεια οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου στον ΑΣ ΑΡΗΣ που θα αφορά την περίοδο 2002-2013.
  Η καταληκτική προθεσμία κατάθεσης των προσφορών είναι η 31η Οκτωβρίου 2013. Το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει σε ειδική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
  Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν νομικά πρόσωπα με αντικείμενο δραστηριότητας συμβουλές επί των οικονομικών και διενέργεια οικονομικών και διαχειριστικών ελέγχων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του ΑΣ ΑΡΗΣ από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013, και μετά από ραντεβού για ενημέρωση, προκειμένου να λάβουν τον φάκελο με περιγραφή των δεδομένων και των στοιχείων που θα απαιτηθούν από το πόρισμα του οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου (τηλ. 2310305402, fax 2310305408 και  info@arisac.gr)

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Δημοσκόπηση της πρεμιέρας...

Τι πιστεύετε θα κάνει ο Άρης στην πρεμιέρα με την Καβάλα? Απαντήστε στο δεξί μέρος του blog.

Πρώτη Αγωνιστική

  Την Κυριακή έχουμε πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας. Ο Άρης αντιμετωπίζει την Καβάλα, στο γήπεδο της ΑΕ Νέας Κρήνης. Στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς η ομάδα θα ψάξει τη νίκη για να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της και να βάλει ένα λιθαράκι στην υπόθεση άνοδο. Ο Άρης έχει δυνατότητες, αλλά πρέπει να υπολογίζει πάντα τον αντίπαλό του με σεβασμό. Καθαρό μυαλό, υπομονή και συγκέντρωση μέχρι το τέλος και η νίκη θα έρθει.

Πάμε γερά Αρειανάρα...

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ακαδημίες - Εγγραφές

  Οι εγγραφές για τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου κοριτσιών του Άρη συνεχίζονται. Οι προπονήσεις του τμήματος γίνονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις "Αγ. Αναστάσιος ο Πέρσης" (πρώην γήπεδα Χατζηπαναγή).
  Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους του Τμήματος, Γιώργο Πλαγάκο – 6977 436430 και Ελευθερία Κοληγά – 6946 844051.

Ακαδημίες πρόγραμμα προπονήσεων από 14-10 έως 20-10


Πρόγραμμα προπονήσεων Ακαδημιών


Ημέρα


Ημερομηνία

Ώρα

Αθλητικές Εγκαταστάσεις


Τοποθεσία
*

Δευτέρα


14-10





Τρίτη


15-10

18:00-19:15
Αγ. Αναστάσιος ο Πέρσης

Ταγαράδες

Τετάρτη


16-10






Πέμπτη


17-10





Παρασκευή


18-10

18:00-19:15
Αγ. Αναστάσιος ο Πέρσης

Ταγαράδες

Σάββατο


19-10





Κυριακή


20-10





Σε περίπτωση που κάποια αθλήτρια δεν μπορεί να παρευρεθεί σε προπόνηση παρακαλείται ενημερώνει εγκαίρως.

*Υπάρχει χάρτης για λήψη οδηγιών στην καρτέλα Πρόγραμμα, Πρ. προπονήσεων Ακαδημιών

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Πρόγραμμα προπονήσεων από 07-10 έως 13-10


Ημέρα
Ημερομηνία
Ώρα
Γήπεδο
Τοποθεσία
Δευτέρα
07-10
19:30
Τ.Ε.Φ.Α.Α.
Θέρμη
Τρίτη
08-10



Τετάρτη
09-10
19:30
Τ.Ε.Φ.Α.Α.
Θέρμη
Πέμπτη
10-10



Παρασκευή
11-10
21:00
Τ.Ε.Φ.Α.Α.
Θέρμη
Σάββατο
12-10



Κυριακή
13-10





Σε περίπτωση που κάποια αθλήτρια δεν μπορεί να παρευρεθεί σε προπόνηση παρακαλείται ενημερώνει εγκαίρως.

Φιλική ήττα στη Δράμα...


  Η ομάδα μας έχασε στην Αδριανή από την ομάδα της Δράμας με σκορ 7-2. Το σκορ δεν πρέπει να τρομάζει, καθώς οι Αμαζόνες όχι μόνο είναι μία κατηγορία επάνω, αλλά είναι και από τους βασικούς διεκδικητές του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Δράμας μπήκε δυνατά και με γκολ στο 7', 14' και 17' βρέθηκε από νωρίς με το 3-0. Ο Άρης προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και κέρδισε πέναλτυ στο 40'. Μετά από σέντρα της Βαμπούλα η Μαντατζή (μπήκε έξυπνα στην φάση) πήρε την μπάλα και ανετράπη στην μεγάλη περιοχή. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα η Νένα Τερζοπούλου (3-1). Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα της Δράμας πέτυχε και το 4-1, που ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Κατά την διάρκεια του ημιχρόνου η Κηπουρού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω τραυματισμού στο πρόσωπο. Στο δεύτερο ημίχρονο στο 46' έγινε το 5-1, στο 83' το 6-1 και το 85' το 7-1. Η ομάδα μας κατάφερε να μειώσει στο τελικό 7-2 στο 90' μετά από εκτέλεση κόρνερ της Κολλήγα και κεφαλιά της Γρηγοριάδου.

ΑΡΗΣ(Σαλαμανής):Ψάλτη,Γρηγοριάδου, Τερζοπούλου(68' Χυτούδη), Γκόγκα(57΄ Κολλήγα), Χουτουριάδου,Μαντατζή(86' Πασπάλη), Παράσχου, Κηπουρού(46' λόγω τραυματισμού Βατού), Καλαντζή, Βαμπούλα(82' Κεχαγιά), Πουλή.



Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Διοίκηση Πρωτοδικείου στον Ερασιτέχνη με συναίνεση από Παπαδόπουλο.

  Ο Ερασιτέχνης Άρης έχει από το μεσημέρι της Τετάρτης νέα διοίκηση που όρισε το Πρωτοδικείο (Ειρηνοδικείο). Το δικαστήριο έδωσε όπως αναμενόταν τη συγκατάθεση του και την άμεσα η νέα διοίκηση του Α.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα.
  Τα ονόματα των 15, που θ΄ απαρτίζουν αυτό το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι τα εξής: Γιώτας, Χαριτωνίδης, Κώτσης, Κάρλας, Ελευθεριάδης, Κουτσμανής, Γρόλλιος, Αναστασίου, Οικονόμου, Κουζούνιας, Λεκίδης, Σαρηγιαννίδης, Πλαγάκος, Σιδηροηλίας, Κωνσταντινίδης.

Τα αναπληρωματικά μέλη είναι Μηνιάδης, Βιδάλης, Κιτσοκώστα, Καβαδία, Δεσύπρης, Κοσμάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρών ήταν και ο πρώην πρόεδρος του ΑΣ Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος συναίνεσε στις διαδικασίες.

Το δικαστήριο όρισε δικάσιμο για τις 12 Νοεμβρίου, ώστε να γίνει τακτική η διοίκηση Πρωτοδικείου.

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης

Η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ υπενθυμίζει  ότι συνεχίζεται η συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων και ειδών οικιακής χρήσης, με σκοπό τη βοήθεια κοινωνικών ομάδων που αδυνατούν να προμηθευθούν ακόμη και τα βασικά είδη διαβίωσης.
Η συγκέντρωση των αγαθών γίνεται καθημερινά 11:00 με 19:00, στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ (Παπαναστασίου 154).
Επίσης καλεί όλους τους φιλάθλους του ΑΡΗ να δηλώσουν συμμετοχή στην Αιμοδοσία που θα διεξαχθεί στο Κλ. Βικελίδης μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός των 100 ενδιαφερόμενων αιμοδοτών.
Μέχρι σήμερα έχουν δοθεί σε συναρειανούς μας περισσότερες από 230 φιάλες αίματος, ενώ οι απαιτήσεις για αίμα αυξάνονται διαρκώς.

Δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά (2310323160) ή μέσω e-mail ( info@arismembers.gr).

Ακόμα ένα φιλικό...

  Ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για αυτή την Κυριακή, αυτή τη φορά στην Δράμα. Η ομάδα του Άρη θα αντιμετωπίσει τις Αμαζόνες στο γήπεδο της Αδριανής την Κυριακή στις 11:00. Οι Αμαζόνες είναι από τους διεκδικητές του τίτλου στην Πρώτη κατηγορία και αυτό από μόνο του κάνει το φιλικό το πιο δυνατό που μπορεί να δώσει ο Άρης. Είναι μία καλή ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας αν και η ομάδα έχει χρόνο προετοιμασίας μπροστά της...

Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.