#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ακαδημίες: εγγραφές-πληροφορίες

 

  Οι ακαδημίες του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου ξεκινούν σιγά σιγά.Οι προπονήσεις θα αρχίσουν μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και αθλήτριες μπορούν να επικοινωνούν για εγγραφές ή για περισσότερες πληροφορίες με τον υπεύθυνο του τμήματος κ. Γεώργιο Πλαγάκο στο:
 6977 436 430.

Επιστολή Πλαγάκου για Λατσίνογλου, Γρόλλιο, Κάρλα και Ερασιτέχνη


  Επιστολή στο PRESSARIS έστειλε το μέλος του Ερασιτέχνη Άρη και υπεύθυνος γυναικείου ποδοσφαίρου (και μέχρι πρότινος είχε τον ίδιο ρόλο στο γυναικείο βόλεϊ), Γιώργος Πλαγάκος σχετικά με το θέμα της διαγραφής από τον ΑΣ των κ.κ. Γρόλλιου και Κάρλα.

Η επιστολή του κ. Πλαγάκου αναφέρει: «Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε επίσημα το θέμα που προέκυψε σχετικά με την επιστολή του κ. Λατσίνογλου, θα ήθελα να αναφέρω τα εξής: Ως ένας εκ των πέντε που συμμετείχαν στη συνάντηση με τον κ. Γιωτα και τους συνεργάτες του, στις 14/08 έθεσα στη διάθεση των υπόλοιπων μελών του Δ.Σ. την παραίτησή μου, η οποία από ό,τι πληροφορήθηκα δεν έγινε αποδεκτή.

Ο κ. Λατσίνογλου, παρά το γεγονός οτι συμμέτεχει πολύ μικρό χρονικό διάστημα στη διοίκηση, έχει προσφέρει τα μέγιστα στην εκκίνηση της συλλογικής προσπάθειας για να εξυγιανθεί οικονομικά ο Ερασιτέχνης. Ωστόσο, η δεύτερη πρόταση περί διαγραφής των συμμετεχόντων στην ως άνω συνάντηση ακόμη και από μέλη του Α.Σ. ΑΡΗΣ, θεωρώ οτι είναι πέρα για πέρα άστοχη και λανθασμένη (επιλέγω ήπιους χαρακτηρισμούς), έστω κι αν τελικά δεν συμπεριλαμβάνεται το πρόσωπό μου. Κατά την άποψή μου η πρότασή του ισοδυναμεί με ισχυρισμό οτι οι κ. Γρόλλιος και Κάρλας στράφηκαν εναντίον των συμφερόντων του Συλλόγου ή λειτούργησαν με πρόθεση να βλάψουν το Σύλλογο, κάτι το οποίο επ” ουδενι δεν αποδέχομαι. Ειδικά σε ο,τι αφορά τον κ. Γρόλλιο, όλοι γνωριζουμε την προσφορά του στο Σύλλογο, προσφορά που ξεπερνά κατά πολύ τα καθήκοντα ενός μέλους του Δ.Σ του Ερασιτέχνη.

Με τιμή


Γ. Πλαγάκος»



Πηγή:pressaris

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Εθνική Νεανίδων: Φιλικά με Τουρκία


  Ο ομοσπονδιακός προπονητής Βαγγέλης Κουτσάκης ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτριών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Νεανίδων για τους δύο φιλικούς αγώνες με την αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Χανίων στις 2 και 4 Σεπτεμβρίου (ώρα 17:45).



  Οι παίκτριες που κλήθηκαν είναι οι Παπακωνσταντίνου Ανθή, Χαμαλίδου Ιωάννα, Γιάννου Δέσποινα, Μάρκου Ελένη (ΠΑΟΚ), Χαρακοπούλου Ρεβέκκα (Τρίκαλα 2011), Παπαδοπούλου Χριστίνα (Γλυφάδα), Πύθουλα Ματούλα (Άβαντες Χαλκίδας), Σακελλάρη Γεωργία, Σίμου Γεωργία, Ρήγα Δήμητρα (Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας), Κοσκινά Λήδα (Athens Academy), Τσάγκα Βασιλική, Βαϊτση Γεωργία (Ελπίδες Ιωαννίνων), Τράγου Μαρία (Ατρόμητος), Τριβιζάκη Γεωργία (Νέοι Εργοτέλη), Πάκου Τάνια (Ήφαιστος),  Μαυροματίδη Μαρία (Χανιά), Κατσαρού Ευαγγελία (Βασίλισσα Θράκης), Γεωργίου Τατιάνα (Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας).

Πηγή:epo.gr

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Πρόγραμμα προπονήσεων 26/08 - 30/08


   
Ημέρα
Ημερομηνία
Ώρα
Γήπεδο
Τοποθεσία
Δευτέρα
26-08
19:30
Τ.Ε.Φ.Α.Α.
Θέρμη
Τρίτη
27-08
18:00
Τ.Ε.Φ.Α.Α.
Θέρμη
Τετάρτη
28-08
Ρεπό
Τ.Ε.Φ.Α.Α.
Θέρμη
Πέμπτη
29-08
19:30
Τ.Ε.Φ.Α.Α.
Θέρμη
Παρασκευή
30-08
18:00
Τ.Ε.Φ.Α.Α.
Θέρμη
Σάββατο
31-08

Τ.Ε.Φ.Α.Α.
Θέρμη
Κυριακή
01-09

Τ.Ε.Φ.Α.Α.
Θέρμη
                                                   

Πρώτη για την γυναικεία...


 Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας του Άρη για τη νέα σεζόν. Από νωρίς μαζεύτηκαν στα γήπεδα των Τ.Ε.Φ.Α.Α. στην Θέρμη τα άτομα που απαρτίζουν την ομάδα. Πριν την προπόνηση προπονητής και διοίκηση μίλησαν στις αθλήτριες εν όψη της νέας χρονιάς. Ένα από τα πιο σημαντικά όλων όσων ειπώθηκαν είναι ότι η ομάδα είναι πάνω από όλα και ότι όλοι πρέπει να δουλέψουν με αυτό το σκεπτικό. Εξάλλου το κλίμα είναι καλό και πλέον φαίνεται να υπάρχει μία οργάνωση που έλειπε. Στο αγωνιστικό, το πρόγραμμα είχε τρέξιμο ασκήσεις με μπάλα αλλά και πειράγματα μεταξύ προπονητών και παικτριών.


















  Στα θετικά είναι επίσης το βανάκι που έκανε την εμφάνισή του και πλέον είναι στην υπηρεσία της ομάδος για να βοηθάει στις μετακινήσεις των αθλητριών.






Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Στο Βόλο συστάθηκε σήμερα η Ένωση Σωματείων για το γυναικείο ποδόσφαιρο (Ε.ΓΥ.Π.Σ.Ε)


  Στο Βόλο χτύπησε σήμερα η καρδιά του γυναικείου ποδοσφαίρου.



  Οι διοικήσεις των γυναικείων ομάδων ποδοσφαίρου πραγματοποίησαν την πρώτη τους συνάντηση με σκοπό τη σύσταση Ένωσης (Ένωση Γυναικείων Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ελλάδος "Ε.ΓΥ.Π.Σ.Ε.") που να αντιπροσωπεύει αμιγώς το Γυναικείο ποδόσφαιρο στην ΕΠΟ. Αυτή τη στιγμή στην ΕΠΟ τα γυναικεία σωματεία τα αντιπροσωπεύουν οι κατά τόπους Ενώσεις. Σύμφωνα με τους παράγοντες του γυναικείου αυτό δεν είναι ούτε λογικό, ούτε τα εκφράζει.

  Τη συνάντηση  άνοιξε ο κ. Νικόλαος Τσεκούρας,  πρόεδρος του Ερασιτεχνη Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος...

...καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους που ήρθαν στην όμορφη πόλη του Βόλου και είπε ότι "σήμερα γίνεται ένα πρώτο βήμα ώστε να στείλουμε σαφή μηνύματα στους υπευθύνους της ΕΠΟ ότι το γυναικείο πρωτάθλημα πρέπει να αναβαθμιστεί. Να δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα στην αγωνιστική οργάνωση του πρωταθλήματος για να γίνει πιο ενδιαφέρον και πιο ελκυστικό στους φιλάθλους".
Είπε επίσης:" Είμαστε έτοιμοι να συμβάλλουμε ώστε σε συνεργασία με την ΕΠΟ να βρούμε τρόπους να οργανώσουμε καλύτερα το γυναικείο ποδόσφαιρο και να ανακουφίσουμε τους λίγους παράγοντες που έχουν απομείνει. Σαν Ολυμπιακός Βόλου προτείνουμε να βγει ένα ομόφωνο ψήφισμα που να αναφέρει τα προβλήματα, που θα ενημερώνει τους υπεύθυνους ότι είμαστε μία γροθιά, αποφασισμένοι να μην κάνουμε πίσω και να φτάσουμε ακόμα και στο σημείο της αποχής από το πρωτάθλημα αν δεν μας δώσουν σαφείς απαντήσεις και σαφές χρονοδιάγραμμα για την επίλυση των προβλημάτων".



  Προεδρείο στη σημερινή συνάντηση ήταν: οι Δημήτρης Κλόντζας (Ολυμπιακός Β.), Κώστας Παπακώστας (ΑΕ Γλυφάδα), Ρένα Σιγάλα (Ροδιά Ξυλοκάστρου), Στέλλα Μουζάκη (Ατρόμητος), Βαρβάρα Ρεντούμη (Πήγασος Θριασίου).

  Στην αίθουσα του ΠΑΡΚ βρέθηκαν παράγοντες, όλοι με πάθος για το γυναικείο ποδόσφαιρο και εκπρόσωποι από τις 3 εθνικές κατηγορίες. Αρκετές ομάδες που δεν κατάφεραν να είναι στο Βόλο έχουν στείλει εξουσιοδοτήσεις.

  Στο σύνολο εκπροσωπούνται περίπου 37 ομάδες πράγμα που εξασφαλίζει στη σημερινή συνάντηση την άνετη πλειοψηφία. Από την Α΄ Εθνική απουσίασαν ο ΠΑΟΚ, η Δράμα, οι Σέρρες, τα Χανιά και ο Εργοτέλης.



  Το καταστατικό πέρασε ομόφωνα. Όλοι οι συμμετέχοντες το υπέγραψαν και σύντομα η "Ε.ΓΥ.Π.Σ.Ε." θα είναι και νομικά έτοιμη.

  Σύνθημα όλων η συνεργασία με την ΕΠΟ σε σωστές και υγείς βάσεις για να πάει το πρωτάθλημα μπροστά! Η δημιουργία Ακαδημιών είναι από τις προτεραιότητες των ομάδων.

Η αποχή είναι η έσχατη λύση...




  πηγή:womensports.gr     

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Αρχίζει η προετοιμασία...



  Αντίστροφη μέτρηση πλέον για την έναρξη της προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας του Άρη.Δευτέρα 26-08 στης 19:00 στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. στην Θέρμη θα βρεθούνε αθλήτριες, τεχνικό επιτελείο και τα υπόλοιπα μέλη του τμήματος για να συνεχίσουν την δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα.Ξεκινάμε λοιπόν τη νέα χρονιά η οποία για να πετύχει θα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι αλλά και αισιόδοξοι, με καθαρά, ήρεμα μυαλά και όρεξη για δουλειά.Στο κάτω κάτω μπάλα είναι, παιχνίδι, πρέπει να παίζουμε έξυπνα, να γουστάρουμε και η νίκη θα έρθει.Υγεία και καλή αρχή από μας.  ΆΡΗΣ.

Υ.Γ. 1 Την ομάδα θα την ανεβάσουμε.

Υ.Γ. 2 Έχει σύνδεσμο στην Θέρμη καλά θα είναι ν'ακούσουμε κανένα σύνθημα την Δευτέρα...

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Εθνική Γυναικών: Αναπτυξιακός αγώνας με Χανιά


 Ο ομοσπονδιακός προπονητή Βαγγέλης Κουτσάκης ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτριών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Γυναικών για τον αναπτυξιακό φιλικό αγώνα με τα Χανιά, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 30 Αυγούστου και ώρα 17:45 στο Δημοτικό Στάδιο Χανίων.



  Οι παίκτριες που κλήθηκαν είναι οι Χατζηγιαννίδου Ναταλία, Βλασιάδου Ειρήνη, Δημητρίου Χαρούλα, Αδαμάκη Μαρία (ΠΑΟΚ), Ξέρα Ευφροσύνη, Κυδωνάκη Βασιλεία, Αποστολάκη Ελισάβετ, (Νέοι Εργοτέλη), Σιδηρά Δανάη (Apollon Ladies, Κύπρος), Κόγγουλη Σοφία, Γρηγορίου Ισιδώρα (Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας), Γιαννούτσου Αντωνία (Χανιά), Παπαδοπούλου Αναστασία, Μήτκου Μαρία (Αμαζόνες Δράμας), Ζουμπουλάκη Παρασκευή (Ατρόμητος Αθηνών), Πελετίδου Ελένη, Ντζάνη Στυλιανή, Κακαμπούκη Ελένη (Γλυφάδα), Μιχαλακίδη Ευθυμία (Κρήσσες Ρεθύμνου).


Πηγή:epo.gr

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

UEFA Women's European under 17 championship


Στον 2ο όμιλο της elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κορασίδων 2013-2014 κληρώθηκε η Ελλάδα και θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Αυστρία, τη Ρωσία και τη Λευκορωσία. Το τουρνουά θα φιλοξενήσει η Αυστρία από τις 8 έως τις 13 Οκτωβρίου.



Υπενθυμίζεται ότι στα τελικά της διοργάνωσης θα προκριθούν οι πρώτες ομάδες των συνολικά 6 ομίλων και η καλύτερη δεύτερη όλων των ομίλων. Το τουρνουά της τελικής φάσης θα διεξαχθεί στην Αγγλία από τις 26 Νοεμβρίου έως τις 8 Δεκεμβρίου 2013.


πηγή:epo.gr

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Ραντεβού στο γήπεδο...

  Οι διακοπές τελειώνουν σιγά σιγά για τις αθλήτριες του Άρη καθώς το ραντεβού τους με το γήπεδο είναι για την Δευτέρα 26 Αυγούστου.Τότε θα ξαναρχίσουν οι προπονήσεις ενόψει του πρωταθλήματος που βρίσκει την ομάδα μας στην Β' κατηγορία και σε μια προσπάθεια να επανέλθει εκεί που πρέπει.Να θυμίσουμε ότι οι προπονήσεις μετά το τέλος του πρωταθλήματος σταμάτησαν στης 18 Ιουλίου.
  Το σίγουρο είναι ότι πολλές από τις αθλήτριες της ομάδας μας είχαν την μπάλα στις αποσκευές των διακοπών τους και το κολύμπι με τα καλοκαιρινά παιχνίδια τις κράτησε σε εγρήγορση ...πάμε γερά.



Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.